CatalàEnglish (United Kingdom)Español(Spanish Formal International)
Array
Itinerarios Itinerarios 4 Días

Itinerarios 4 días

-

Una escapada de quatre dies és el format perfecte per a descobrir nous paisatges i endinsar-se en ells. Una oportunitat excel·lent de conèixer aus i paisatges molt propers però que sovint ens semblen llunyans.

Passarem aquests dies en cases rurals comfortables i ben equipades gaudint de l'ambient de petits i tranquils pobles. Cada àpat serà un gaudi de cuina cassolana que compensarà les estades a l'aire lliure.

Aquests tours et proporcionaran una àmplia visió dels ecosistemes que visitem. Tallats sorrencs, grans canyissars, planes salines, timonedes, jonqueres, boscos alpins de Pí negre, matollars, màquies d'Arboç, penya-segats, àrees rocalloses, boscos de ribera, fagedes, salicorniars, prats alpins, llacunes d'aigua dolça, maresmes salades... la llista d'habitats prospectats en aquests en aquests petits viatges és quasi interminable.

BBP t'ofereix els millors paisatges i de les aus que hi viuen. Més de 150 espècies poden ser observades fàcilment en cadascuna de les opcionAs disponibles i cada viatge ofert té les seves característiques úniques:

  • Aus de Los Monegros: Aus típicament estepàries incloent Sisó, Pioc salvatge, Xurra, Ganga i 6 espècies d'Alàudids (amb l'esmunyedissa Alosa becuda com espècie estrella). Però rapinyaires com l'Aufrany, el Xoriguer petit o l'Esmerla i passeriformes com el Tallarol emmascarat, el Tallarol trencamates... 
  • Aus dels Pirineus: Rapinyaires com l'Àliga calçada, l'Àliga cuabarrada, l'Arpella pàl·lida i les quatres espècies de voltors d'Europa. A més, espècies típiques de l'alta muntanya com la Llucareta , el Picot negre, la Gralla de bec groc i ambdós, Pela-roques i Cercavores a l'hivern. Però també Calàndria, Cogullada fosca, Tallarol emmascarat, Ardèids i... Sisó!!
  • Aus del Delta de l'Ebre: Aus típiques de zones humides amb especialitats com la Polla blava, la Gavina corsa, la Gavina capblanca, el Curroc, les 7 espècies europees d'Ardèid.. Però també passeriformes com la Boscarla mostatxuda, el Balquer, el Tallarol emmascarat.. rapinyaires com l'Àliga cuabarrada i el Xoriguer petit i aus d'estepa com la Xurra, el Torlit, la Calàndria o la Terrerola vulgar!

Un bon grapat d'aus, paisatge inclreïbles, allotjaments per desconnectar de tot, bona teca.. què més es pot demanar a una escapada ornitològica?


personalízalo

Qué especies de aves te interesan más?

Puedes personalizar tu itinerario de forma fácil. Dínos qué especies de aves te interesan más y haz crecer tu lista personal!

twitter_iconfacebookwordpress

? + comunes

Podemos llevar nuestro PROPIO COCHE?
Algunas de nuestras excursiones están pensadas para que sean realizadas en vehículos privados. Aunque éste no fuera el caso de la actividad que quieres realizar, no dubdes en consultárnoslo.
-
Habrá que caminar MUCHO?
Aunque nuestros itinerarios son aptos para todos los públicos, la mayoría de nuestras actividades incluyen caminadas entre cortas y moderadas. Esta es la mejor y. a menudo, la única manera de disfrutar de la naturaleza.
Si deseas una actividad que combine la observación de la fauna con una actividad física más intensa ponte en contacto con nosotros y te diseñaremos un itinerario a medida.
_
Podremos                    Guiáis GRUPOS?
FOTOGRAFIAR 
la fauna                             
salvaje?
   
 

contacto y reserva

Obligatorio *

Campo inválido (valor obligatorio o erróneo)
Campo inválido (valor obligatorio o erróneo)
Campo inválido (valor obligatorio o erróneo)

  Refresh Captcha  
Campo inválido (valor obligatorio o erróneo)